3 på stribe for U17

61

Efter en hyggelig tur til Barcelona, så stod den på hverdag igen, da vi skulle på besøg hos FB.

FB der rykkede op fra mesterrækken havde ikke fået den bedste start, men de skulle vise sig at være et rigtig godt fodbold hold.

FB startede kampen bedst og vi havde lidt svært ved at komme i gang. Alligevel kommer vi foran i det 3. minut, da Grevy flot vender på sin mand, trykker udover højre kanten og med et præcist indlæg finder han Olabi, der har taget et flot løb og header bolden i mål.  Målet hjalp ikke på vores spil og bare 4 minutter senere får FB udlignet. Vi bliver spillet lidt tynde i venstre side og de kommer til baglinjen og slår et indlæg til bagerste, hvor vi åbenbart ikke gad dække op, og så kan spilleren uforhindret heade bolden i mål.

 

Der gik dog ikke lang tid, før vi kom foran igen. Vi driver bolden frem i en omstilling og Grevy og Julle bruger hinanden og det ender med at Julle sparker på kassen. Den bliver ikke ramt særligt godt og Julle ærgrer sig over den dårlige afslutning. Men der gik et eller andet galt for FB keeperen, der på en eller anden måde, formår at undervurdere bolden og får fumlet den i mål.

 

Minuttet efter er vi ved at smide føringen igen, men en fantastisk fod parade af Albert forhindrede det.

 

Med et kvarter igen, kommer Silas igennem på højre kanten og slår et indlæg. Bolden rammer en FB spiller og returen lander hos Grevy, der fra en spids vinkel sparker i sidenettet.

Men 3 minutter før pausen får Grevy revanche. Reiter tager et langt indkast, og sender Grevy af sted. Grevy får ikke helt styr på situationen og tæt på bag linjen. I ren frustration hamrer Grevy til bolden og det var ikke dumt, for den sejler over keeperen og ryger over i det lange hjørne og så stod den 3-1

 

  1. halvleg blev en meget rodet affære, hvor FB havde bolden meget, men de fik ikke rigtig så meget ud af det. Vi kørte en kontrolleret defensiv, hvor forsvaret især viste mod i at køre bolden. Der var et par smuttere, men det var dejligt at se modet.

Offensivt havde vi mange gode omstillinger, men den sidste aflevering, berøring, dribling eller afslutning manglede den sidste kvalitet. Tættest på kom Olabi med et flot frisparksforsøg, men keeperen får lige vippet den op på overliggeren og FB får clearet returen.

 

Dagens Hold: Albert – Lauritz – Lau (c) – Sebastian – Reiter – Oliver – Behnke – Julle – Silas – Olabi – Greve

Bænken: Mag – Lux – Amin

 

Dagens mand blev blev Behnke med 7 stemmer foran Albert med 5.

 

Dagens tal:

 

3 min 1-0 Olabi / Grevy

 

7 min 1-1

 

18 min 2-1 Julle / Grevy

 

3 min 3-1 Grevy / Reiter

 

Næste kamp er på søndag, hvor HIK kommer på besøg. Kampstart er kl. 11.45