u9 pigerne i Jægersborg

76

Det var en virkelig sej kampdag for B1908-u9 pigerne i dag. Sejr i alle tre kampe og virkelig flot spil!

Første kamp var mod FA2000. B1908 var overlegne hele vejen igennem og pigerne spillede rigtig flot sammen. Det endte med 3-1 til B1908, og med lidt skarpere afslutninger kunne vi sagtens have vundet endnu større.

Skarpe afslutninger var der til gengæld nok af i anden kamp imod Jægersborg. Her vandt vores piger med 6-1. Igen spillede pigerne virkelig flot sammen med masser af fornemme afleveringer og også god opdækning, når modstanderne var i angreb.

I tredje kamp mod Sundby, kom B1908 foran med 2-0 i begyndelsen af første halvleg. Men så kom Sundby ellers flot igen og fik først reduceret og derefter udlignet, så det stod 2-2 ved pausen. Kampen var på det tidspunkt helt åben. Der var masser af fightervilje på begge sider, men efter at B1908 først scorede til 3-2 og derefter hurtigt igen til 4-2, gik det ned ad bakke med kampånden hos Sundby. Kampen endte 7-2 efter en anden halvleg, hvor B1908 var helt dominerende.

Alt i alt en virkelig god kampdag, hvor pigerne – trods det lidt sløje vejr – var tændte fra start til slut, mange kom på måltavlen og alle leverede en imponerende indsats!