Efter 3 måneders forberedelse med en masse træningskampe i bagagen, var det lørdag eftermiddag endelig tid til første turneringskamp, da Jægersborg kom på besøg.

Lige præcis Jægersborg mødte 8’ernes drenge også i første kamp i efteråret. Dengang på udebane, hvor drengene tabte 2-1 i en kamp, hvor de personlige fejl kostede dyrt. Der var dermed lagt op til revanche for vores 2. senior, som også virkede rigtig tændte fra start.

De første 25 minutter bølgede lidt frem og tilbage, hvor det var tydeligt, at begge hold lige skulle finde sig til rette. I det 25. minut bliver der så begået straffe på Elias. Kyster skulle tage sparket fra 11 meter pletten og omsatte sikkert chancen til 1-0 føring. Det resultat holdt til pause, men i 2. halvleg skulle vise sig, at B1908 slet ikke var færdige. I det 55. minut, laver debutanten Bjarke finurligheder i venstre side og spiller derefter på tværs til Fischer, der fra godt 30 meter centralt i banen får sendt et missil afsted, der udplacerer målmanden. Et 2-0 mål skabte noget mere ro og samtidig gav mere plads. Efter 66. minutter var det så Elias tur til at komme på måltavlen. Igen var det Bjarke, der efter et par driblinger får spillet Elias fri i venstre side af feltet. Hans afslutning bliver ramt af keeperen, men får alligevel sneget sig over stregen til 3-0. Resten af kampen smed Jægersborg flere folk frem og det gav plads til B1908 omstillinger. Og lige præcis en omstilling gav det sidste mål til 4-0. Nicklas bryder flot bolden på midten af banen, og driver den frem i en 3 mod 1 situation. Han serverer bolden til Tus, der trods et lidt for langt træk, får sparket bolden i det korte hjørne og blev kampens sidste målscorer.

1-0, Kyster (straffe) – Ass. Elias

2-0, Fischer – Ass. Bjarke

3-0, Elias – Ass. Bjarke

4-0, Tus – Ass. Nicklas

MOM. Morten Fischer

Næste kamp er ude mod Hvidovre tirsdag d. 18/4 kl. 18.45.